Sunday, April 20, 2014

Trend: jaro a léto 2014

Tento článek jsem začala psát už asi před měsícem a půl, ale jelikož jsem strašně líná nebo jsem na to jednoduše neměla náladu, dokončila jsem jej teprve dnes. Mezitím jsem si všimla, že i na jiných blozích se objevují výčty následujících trendů. No jo.

Tenisky slip-on- pohodlné tenisky, které proslavila hlavně značka Vans ve svém typickém kostkovaném provedení jsou momentálně k naleznutí také v H&M, Aldo i Topshop. Absolutně versatilní a nositelné s ponožkami i bez, k sukním i kalhotům budou hitem letošních teplých dní! Navíc je nabízeno neskutečně mnoho různých variací co se týče barev nebo i materiálů.



Pantofle Birkenstock- Tyhle pantofle i sandály jsem měla, i když ne přímo od německé značky Birkenstock, už v první třídě a provází mě celý život (minimálně jako papuče na doma). Nějakým chytrým PR tahem se téhle firmě podařilo udělat z nich hit číslo 1 a spojit tak pohodlné a fashionable, což se nestává úplně běžně.


Platformy Stella McCartney a Alexander Wang- O botách Stelly McCartney tu už byla řeč. Jejic popularita roste a vsadím se, že v jejich šlépějích půjdou i tyhle krásky od Alexander Wang, které jsou navržené přímo pro sezónu S/S 2014 a budou tak na nás koukat z jarních a letních kampaní v časopisech.

 


Krajkové podprsenky- Trojúhelníčkové podprsenky zachraňují dámy s menším poprsím a podle mně jsou naprosto úžasné. Ženské, sexy, pohodlné a dá se vybrat z množství různých variant. Já se tohoto kousku prádla musím zříct, jelikož s mojí velikostí hrudníku by mi to rozhodně nevyhovovalo. 

 
Plavky Triangl- australská značka neoprénových plavek je oblíbená už nějakou dobu, například na tumblru jsem je často vídala už před dvěma roky. Nezbytnost pro opálené Australanky a teenagerky z Californie. A kdo by pak nechtěl vypadat jako ony, že? České blogy se už jimy taky hemží, i když moře v ČR nemáme.

obrázek z moonrisemag

2 comments:

  1. Slip-on tenisky zbožňuju! Kdyby nebyly všude k sehnání a nezačal je každý nosit asi bych si je sama od sebe nekoupila, ale smetla mě vlna trendu a tak jsem si je pořídila. Musím uznat, že tentokrát jsem opravdu ráda že jsem se nechala ovlivnit :) Koupila jsem si je na www.answear.cz a nejradši bych je nosila úplně ke všemu, jsou pohodlné a slušivé :)

    ReplyDelete
  2. Ty podprsenky jsou opravdu naprosto úžasné, jak jsi napsala! Jsou krásné..
    http://taxido.cz/

    ReplyDelete