Friday, November 15, 2013

Totally Neccessary

Drobné radosti. Zcela nezbytné.V minulých týdnech jsem narazila na pár maličkostí, které jsem si pořídila za velice rozumné peníze. Boty a srdíčkové náhrdelníky jsou z oxfordského Topshopu a byly ve slevě. Sandálky sice ještě nějakou dobu neobuju, žano, ale nikdy není moc brzy s přípravami na jaro! :)
Růžová taštička je nutnost pro každou Bubble girl a do květované kabelky se mi skvěle vejde foťák. Měli ji za výlohou charity shopu (něco jako sekáče), ale potom jsem zjistila, že je z Primarku. No kdo by to řekl?!

Tiny bits of happiness. Totally neccessary. In the last few weeks I found a few things that I bought for a very good money. The shoes and necklaces with hearts are from Topshop in Oxford, and they were on sale. I won´t wear the sandals for some time, obviously, but it´s never too early to start getting ready for the spring! :)
The pink bag is a must-have for every Bubble girl, and my camera fits perfectly into the flowery handbag. I spotted it in the charity shop window, and after buying it I realized it´s from Primark. Who would guess it?!










Prstýnek "sněhová koule" s leskem! No prostě dokonalost. Můžete si zasněžit na zvednutí nálady a navíc si ještě namáznout třeskutou zimou vysušené rty. 


4 comments: