Wednesday, November 27, 2013

Mrs Higgins

Po Londýně se snažím cestovat pěšky (ne všude, samozřejmě, protože to je nemožné), jelikož u toho člověk hodně ušetří a taky se hodně nachodí a mě chození baví. Tuhle jsme byli s mým milým na procházce v Earl´s Court a vzali jsme to až na Sloan Square- tedy ve čtvrti Chelsea. Miluju západní Londýn a tahle méně turistická místa, která jsou neméně- a často mnohem více- krásná. Kdo zná filmovou podobu My Fair Lady ví, že v Earl´s Court bydlela Paní Higginsová, maminka Profesora Higginse. Obrovské domy z červených cihel jsou prostě úžasné a nejen ty. Na sobotní brunch jsme se stavili v osvědčeném podniku Drayton Arms- klasické oldschoolové hospodě/restauraci/klubu s příjemnou atmosférou, super jídlem i obsluhou. Doporučuju!

kabát: Zara, svetr: Gap, kalhoty: Miss Selfridge, boty: Clarks, šála Primark

Jak vidno, podporuji Movember a přikreslila jsem si na svůj neusměvavý ksicht knír, abych to trochu vylepšila. Taky čepici (ladící s šálou!), protože už není žádný léto a čepka se nosit musí! Tašku s potiskem známých Penguin Books teď nosím pořád. Je nejlepší! Hnědé boty z Clarks nosím taky pořád, což je na nich chudinkách pěkně vidět.
Clarks je jedna z dražších značek obuvi (tyhle stály okolo Ł50), velice se chvástají jakousi "kvalitou", ale úplně na jedničku bych to neviděla. Nosím je teď druhým rokem a už mám u palce z boku díru, kterou mi dovnitř táhne nebo teče, dle počasí. Navíc se strašně špatně udržují a enormně rychle se jim zmenšuje podpadek. V Clarks jsem se taky setkala s nejhorším personálem v UK. Na české poměry normálka, ale v Londýně si holt člověk zvykne na něco jinýho.








4 comments: