Saturday, November 30, 2013

Models´ World II.


 Lara Stone (nar. 1983, Nizozemsko, 178 cm)- nekonvenční Lara se pohybovala v modelingu už nějakou dobu než byla pomyslně jmenována "It Girl" v roce 2009 a sama se stala trendem. Výrazné rty, mezera mezi předními zuby a větší poprsí (velikost F podle "proper"! měření) než je u modelek běžné se okamžitě staly hitem. Právě její prsa hrají hlavní roli v mnoha editorialech, což je často kritizováno. Velký rozruch vzbudila také její konfekční velikost, jež je o číslo až dvě větší než standart. Další odlišností je její věk- na vrcholu kariéry byla mnohem starší než většina jejich kolegyň. Lara je důkazem, že i strnulé a striktní prostředí módního průmyslu se může lehce změnit, pokud k tomu dostane dostatečně silný podnět.


porovnání postavy Lary s ostatními modelkami:

8 Naked Supermodels and Their Very Different Measurements in Love Magazine | naomi campbell lara stone kristen mcmenamy kate moss hot models celebrity weight measurements beauty body image

Míry: Lara 70F - 56 - 89  Kate 70A - 60 - 89  Natalia  70A - 61 - 86

8 Naked Supermodels and Their Very Different Measurements in Love Magazine | naomi campbell lara stone kristen mcmenamy kate moss hot models celebrity weight measurements beauty body image 8 Naked Supermodels and Their Very Different Measurements in Love Magazine | naomi campbell lara stone kristen mcmenamy kate moss hot models celebrity weight measurements beauty body image

Oblíbili si ji hlavně Miuccia Prada a Calvin Klein, stejně jako Carine Roitfeld, vlivná bývalá šéfredaktorka Vogue Paris. Lara se v roce 2010 vdala za britského komika Davida Williamse 2010. V květnu tohoto roku porodila chlapečka. Momentálně se tedy věnuje svému osobnímu životu.
Catwalks: A/W 2006- A/W 2011  


Lařin první velký editorial byl ve stylu Brigitte Bardott a 60. let. Ona i následující modelky právě Brigitte určitým způsobem připomínají. 


Brigitte Bardot, Lara Stone

Ashley Smith, Georgia May Jagger

Lindsey Wixson


Ashley Smith (USA, 174 cm)- jednoznačně navázala na "tradici" Lary Stone, až to bylo trochu moc očividné. Nezklamala ani dírou mezi zuby ani velkostí poprsí. Nikdy ovšem nedosáhla podobného úspěchu.


 Georgia May Jagger (nar. 1992, Velkrá Británie)- dcera zpěváka Micka Jaggera a modelky Jerry Hall. Modelingu se začala věnovat až v roce 2008. Oběvuje se hlavně v reklamních kampaních (Rimmel).


Lindsey Wixson (nar. 1994, USA, 178cm)- ačkoli Lindsey patří do mnohem mladší éry modelek a dá se říct, že je stále na vrcholu, blonďaté vlasy a výrazné zuby naznačují pokračování Lara trendu.


1 comment: