Monday, January 6, 2014

Think Pink!

Ještě v povánočním opojení jsem si v Londýně po příjezdu z ČR nutně musela pořídit pár nezbytností- pořádný diář (trochu se obávám, že je až moc velkej a mě pak strašně stresuje, když do něj nemám co psát. Nuže, alespoň se budu snažit a budu very busy girl), bonbónovou propisku (aby se mi dobře psalo přece!), extra roztomilé prstýnky (dají se zvětšit, takže je lze nosit na prstech libovolně. To se velice zamlouvá mým obtloustlým prstíčkům) a třpytky na obličej (kudy chodím, tudy zářím!). Konečně jsem se odhodlala koupit si novou peněženku a našla jsem nějakou, co se mi více méně libíla. A den na to jsem dostala svou vysněnou jako opožděný vánoční dar od kamarádky. Asi je budu střídat.
Perlový náramek je dar k Vánocům od mého milého. 

After I came back from CZ I had to buy a few neccessities in the after-Christmas bliss- a proper diary (I´m a bit afraid that it´s far too big for me, and then I´m stressed because there´s not enough things to write in it. Anyway, I´ll try to be a very busy girl at least), candy pen (for easy writing of course!), extra cute rings (they are adjustable, so I can wear them on any finger. Which is very good for my faty fingers) and a face glitters stick (where I go, there I shine!). Finally I decided to buy a new wallet, and I found a nice one. But the next day, I got the dreamy Cath Kidston flowery wallet from my friend. I might swap them from time to time I guess.
The pearl bracelet is a Christmas present from my boyfriend.


 Všechno je to ukrutně růžové, tak, jak to mám ráda.
Dnes v Londýně začínají London Collections: Men, což je pánský fashion week. Samozřejmě to jdu omrknout a zdokumentovat. Už se nemůžu dočkat, dokonce jsem si koupila nové kalhoty v Zaře, abych tam ze sebe měla lepší pocit. 

All the things are terribly pink, just how I like it.
London Collections: Men are starting in London today. I´m going there to see for myself, obviously. I can´t wait, I´ve even bought a new trousers in Zara to feel better.







6 comments:

  1. The wallet is so cute! Where is it from? :))

    ReplyDelete
  2. Ty prstýnky jsou pěkný :) Nevím jestli to tak mám jenom já, ale je to hrozně malý písmo, takže jsem nic nepřečetla :/ Ale obrázky jsou pěkný ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Písmo se mi zobrazuje normálně a zatím se nikdo jiný neozval, tak nevím, čím to je...

      Delete