Thursday, June 6, 2013

Swap?

Těžko se vyhnout novým fenoménům, pokud používáte internet, že? Takže i já jsem si všimla probíhajících oblíbených swapů. Nápad se mi líbí moc. Jenže jsem děsně vybíravá a vůbec jsem si nedokázala představit, že pro mně bude někdo vybírat věci. Taky proto, že v Londýně je prakticky všechno, co jsem kdy chtěla a rozhodně je tu větší výběr než v ČR (překvapivě...). No nakonec jsem se rozhodla, že balíček pošlu já a Kristýna místo nakupování pošle peníze na nějakou charitu (vybrala si psí útulek). O to větší mi celá tahle "akce" udělala radost. Vždycky tady narazím na něco, co se mi hrozně líbí, ale zrovna nutně to nepotřebuju, takže to v obochodě nechám ležet. Takhle z toho byl perfektní dárek! Obešla jsem moje oblíbené papírnictví a knihkupectví a drogerie a všelicos a nakonec to všechno zabalila a poslala do ČR. Royal Mail pracuje asi tak spolehlivě jako Česká pošta, takže jsem se modlila, aby to dorazilo v pořádku. A dorazilo :)






A fotky od Kristýny:
Balíček dorazil v úterý.. vzhledem k tomu, že šlo o můj první swap, bylo už tak napětí obrovské, razítko britské pošty na obálce ho však zvedlo do maximálních výšin. Chvilku jsem si užívala pocit napětí a začala rozbalovat.
Obálka ukrývala spoustu krásných věciček i se vzkazy a poznámkami k jednotlivým dárečkům. Nejvíce mě potěšily papírenské doplňky - lepítka, samolepky, propiska v mé oblíbené zelené barvičce, obláčková sada kancelářských sponek a magnetků a hlavně krásná guma na tužku - koníček. Tou určitě gumovat nebudu :-)
Nádherné jsou i odznáčky s londýnskými ilustracemi od Alice Tait a umělé svíčičky ve tvaru květů, které už mají svoje místečko v koupelně.. večer vytváří úžasnou atmosféru :-)
Přestože příliš kosmetiky nepoužívám, trefila se Magda i s výběrem v této oblasti :-) Nádherně voňavý krém na ruce určitě využiju, vaselínu na rty s aloe vera už mám v kabelce a je v pohotovosti :-)
Jedinou věcí, o které jsem si vyloženě napsala, byl pohled z Londýna do mé sbírky. Magda mi mé přání splnila, dostala jsem v balíčku typickou pohlednici, za kterou mockrát děkuji :-)
Přestože původně byl v plánu klasický swap, nakonec jsem balíček dostala pouze já.. Magda se toho svého vzdala ve prospěch charity. Částku, na které jsme se dohodly, jsem tedy poukázala na účet útulku pro opuštěné pejsky a kočičky. Magda tedy obdarovávala hned 2x :-) Za to si jí moc vážím a tímto jí za příjemnou zkušenost děkuji! ;-)

6 comments:

  1. Super :-) líbí se mi i nápad s posláním peněz na dobré účely :-)

    ReplyDelete
  2. jej,pekny napad :)
    http://eeverywomen.blogspot.sk/(nechceš vzájomne sledovať?)

    Ja ťa už sledujem :)

    ReplyDelete
  3. Moc pěkný nápad, takový swap bych taky brala :-)

    ReplyDelete