Saturday, June 29, 2013

Summertime Sadness

Jediné, co mě letos na létě mrzí je fakt, že zádné není. V Londýně jsme měli v roce 2013 asi tak pět teplých dní (20°C a mírně nad) a rekordem bylo 25°C. Prostě počasí nestojí za nic a tak si člověk ani nepřipadá, že už je to šest měsíců od začátku nového roku. Takže o teplém létě se mi může tak akorát zdát.
Odmalička tohle roční období miluju a mám s ním spojedné ty nejlepší zážitky a dobrodružství. V červenci jedu na dva týdny do ČR, tak si musím napsat seznam "ultrasummer things to do" a poté je v oněch teplých končinách vykonat! :)

The only thing about this summer that makes me sad, is the fact that there´s no summer. This year in London there were probably five warm days (20°C and slightly above), and the record was 25°C. Simply the weather is lousy so it doesn´t seem like it´s been already six months after the New Year. 
Since my childhood, I´ve loved this season and it´s connected with the best adventures. In July I´m going to Czech Republic for two weeks, so I have to write a list of the "ultimate summer things to do" and then do them in those warm lands! :)



 Ke koláži (vytvořeno v Photoshopu) jsem jako pozadí použila vlastní marockou fotku! Jinak, já jsem spíš ten typ, co běhá po lesech a spí ve stanu, než bikiny, pláž a hotely. Ale tohle k sobě tak pěkně pasovalo. Tak ty lesy třeba příště!

For the collage (made in Photoshop) I used on of my Morrocan photographs as a background! Anyway, I´m more the running in the woods and sleeping in a tent type, rather then bikiny, beach and hotels.But these things fit together so nicely. So the woods next time perhaps!



z mojeho Tumbleru www.polar-nights.tumblr.com



3 comments:

  1. oh,tak bikinami s ananásmi by som tiež nepohrdla! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. mně by z toho jistojistě vypadly prsa, ale jinach bych je taky brala! :)

      Delete