Wednesday, May 8, 2013

Easter Trip

Velikonoce jsou už sice dávno za námi, ale na nově vyvolaném filmu byly i fotky z vesničky Petworth, kde jsem strávila dva dny. Dokonce jsem se zúčastila i honu na vajíčka! Velice britské, že. Celkově bylo pořád zataženo, ale podle první fotky lze poznat, že se párkrát ukázalo i sluníčko.

Easter is long gone, but there were also images from Petworth village on my newly developed film . I spent there two days during Easter holidays. I even participated in Easter eggs hunt! Very British to me. The weather was gloomy over all, but according to the first photo you can tell that the sun appeared a few times.



 Statek s nejlepším pokojíčkem, v jakém jsem kdy nocovala. I když v noci byla příšerná zima, bylo to bezva. A na zdech visely akvarelové obrázky Prahy! Náhoda? :)
V garážích byl zaparkovaný Bentley a Rolls Royce ze začátku 20. století- tudíž staří- a ještě pár dalších aut. Děti v nich radostně skákali a jejich dědeček to zcela ingnoroval do té doby, než se jim podařilo jednoho veterána odřít. No, někdo si jako malý hrával v neckách, předstíraje, že jsou pirátská loď. A někdo si hrál ve starožitném Bentely, předstírajíce, že je to starožitný Bentley.

House with the best room I´ve ever slept in. Even though it was crazily cold in the night, it was so cool. And on the walls there were hanging paintings of Prague! Just a concidence? :)


A pár obrázků z interiéru Petworth House:

And a few images from the inside of Petworth House




4 comments:

  1. tak knihovna, krb, křeslo na čtení...nádhera:)

    ReplyDelete
  2. Ta první fotka a pak to křeslo,to je pecka!Miluju na fotkách trochu šumu :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Je to focené analogovým foťákem, proto ten šum :)

      Delete
  3. Krásné fotky! Hned bych tam jela, Anglie mě vždycky hrozně přitahuje :)

    http://anesagill.blogspot.com

    ReplyDelete