Sunday, March 2, 2014

Fotoreport z London Fashion Week II.

Další fotky (a poslední) z únorového London Fashion Weeku. Co mě na LFW nejvíc baví je to, že je hlavně platformou pro setkávání se lidí z branže a dává jim úžasnou možnost navazovat kontakty a spolupráce a prostor pro diskuze. A nemyslím jenom návrháře nebo nákupčí nebo vystavovatele. Ale hlavně je to skvělá příležitost pro kreativní lidi, kteří se teprve snaží prosadit, ať už jsou to fotografové, novináři nebo bloggeři. Tento fakt mi na českých fashion akcích chybí a myslím, že je to obrovská škoda.
Já jsem poznala Honzu a Káju, kteří studují design oděvu ve Zlíně a strávila s nimi většinu LFW. Také jsem se potkala z Evčou z Glamazon, která má večkeré dění na LFW jednoznačně zmáknuté :) a Thuy z A Bridge of Memories, se kterou se znám už déle.











vypadá to, že nemám krk, protože mám černý rolák!

na show Jakuba Polanky

na terase, ze které byl mimo jiné skvělý výhled na Somerset House

4 comments:

  1. Líbí se mi ta slečna s účemen "Mickey Mouse" (nebo Minnie??)! Má i pěknou rtěnku :) Já bych se asi cítila hloupě, kdybych tam furt někde někoho fotila, celou postavu, pak jenom boty, pak jen detail tašky,... není to pro ty lidi otravný?
    A ty máš supr účes!!! :)

    ReplyDelete
  2. Aj na akciách u nás sa môžeme zoznamovať a nadväzovať spolupráce, kopec zaujímavých ľudí je tu tak isto, problém je podľa mňa skôr v charakteroch, sme uzavretejší a každý sa skôr hrabe na svojom piesočku, pričom si neuvedomujeme, že to pieskovisko je maličké a spoločné.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Souhlasím! Ještě jsem v ČR nezažila, že by si lidi tohle uvědomovali. Určitě si myslím, že tohle je jedna z věcí, které by se mohly/měly změnit.

      Delete