Wednesday, August 14, 2013

My First Me

Jak se to tak už stává, rozmysela jsem se a odhodlala jsem se začít přidávat fotky i se mnou. Na poslední fotce si můžete povšimnou, že jsem velice vážená osoba.
Na sobě nemám nic extra zajímavého, je to hlavně účelové, protože v Londýně se člověk hodně nachodí, pokud nechce platit stovky liber za hromadnou dopravu. Navíc, já se ráda procházím a chodím pěšky, takže mi to vůbec nevadí. Znalci jistě poznají, že jsem zmixovala fotky z Kensigtonu a Mayfair dohromady- sorry!

I´ve decided that I´ll start putting up photos with me too. On the last one, you can notice that I´m a VERY respectable person.
I´m not wearing anything extraordinary, on purpose, because I walk around a lot in London, mainly because I don´t want to pay all the crazy money for public transport. Plus I like to wander and walk, so I don´t mind at all. Experts will know that these photos are mix of Kensington and Mayfair- sorry!

leather jacket: Miss Selfridge, t-shirt: Zara, leggins: H&M, shoes: Converse, bag: Paperchase

Na této fotce balancuji na držáku na kola (teda aspoň si myslím, že je to držák/stojan na kola).
I´m ballancing on a bike stand (at least I think that´s what it is).








4 comments:

  1. Jéé ta poslední fotka je super :)) moc ti závidím ten Londýn, můžu se zeptat jak ses tam dostala? Děláš au pair nebo tam pracuješ? Či studuješ? :) já totiž Londýn strašně miluju a chtěla bych tam jednou jet na delší dobu, jen nevím jak je to nejlepší. Jestli přes erasmus, nebo třeba až po škole tam jet pracovat...nevím :/ a tvůj blog si přidávám, líbí se mi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Původně jako au-pair. Teď jsem chůva a k tomu dělám tak na půl styling a píšu.
      Nevím, jaké univerzity mají v nabídce londýnské školy, asi jich moc nebude. Ale určitě je to nejschůdnější řešení.
      Pokud se tam vydáš pracovat, doporučuju zjistit si nejdříve co nejvíce informací. Pokud nebudeš chtít být au-pair/nanny, tak to jsou poněkud drastické začátky.
      Brzo tu chci publikovat sérii článků o tom, jak se stát, co to obnáší apod. být chůva/au-pair v Londýně, tak se můžeš inspirovat :)

      Delete