Tuesday, April 23, 2013

I polární medvědi kupují Toni&Guy/ Polar bears buy Toni&Guy too

Kdysi jsem měla možnost vyzkoušet šampón, kondicionér a masku Kérastase. Kdybych na to měla peníze, nekupuju nic jiného. O něco levnější, ale stejně kvalitní jsou potom výrobky od L´Oreal Professionnel. Jenže já si vždycky říkám, jak objevím něco lepšího za podstatně nižší cenu. Rozhodla jsem se tedy vyzkoušet Toni&Guy.
Jejich salóny jsou tady hodně drahé a dokážu si představit, že v ČR ještě dražší. Osobně jsem se tam nikdy ostříhat nebyla. Spolupracují s Fashion Weeky a dají si záležet na dobré propagaci. Četla jsem pár dobrých recenzí a když jsem v Boots (síť drogerií v UK) narazila na slevovou akci, rozhodla jsem se pár věcí si koupit.
Protože mám suchou pokožku na hlavě a často se mi dělají lupy (hlavně tady z té příšerné londýnské tvrdé vody) používám speciální šampony a od ostatních značek si tedy kupuju pouze kondicionéry, masky a stylingové produkty
Tyhle tři věci stály celkově Ł12.

A long time ago I had a chance to try out a shampoo, conditioner and a mask by Kéraastase. If I would have the money regulary, I wouldn´t be buying anything else. A bit cheaper, but a similar quality are L´Oreal Professionnel products. But I´m always saying to myself, that I´ll discover something better for cheaper. I´ve decided to try out Toni&Guy.



Toni&Guy Nourish Reconstruction Mask (Ł7.19)- Připadá mi, že po zimě a dvou barevných přelivech mám vlasy strašně suché a splihlé, s čímž jsem nikdy předtím neměla problém. Po použití této masky (kdy stačí opravdu trošičku a balení je obrovské) jsem určitě měla vlasy lesklejší a hebčejší (vtip, ha!). Nevím teda, jaký je rozdíl mezi tímto a kondicionérem, kromě toho, že maska se ve vlasech nechává déle. Nikde se nepíše ani o tom, jak často by se měla používat. Uvidíme.

Toni&Guy Nourish Conditioner for Normal Hair (Ł5.99)- Jelikož zrovna neměli kondicioner pro hnědé vlasy z této kolekce, koupila jsem si pro normální. Použila jsem jej taky jenom jednou a na to hned Sea Water, takže ani nevím, jak zafungoval. Každopádn mě u všech přípravků trochu zaráží ta vůně. Chápu, že to má být jako taková ta salónová, ale na mně je to moc umělý. Vydrží ale vonět dlouho.

Toni&Guy Casual Sea Salt Texturising Spray (Ł7.19)- Co tak sleduju, přímořšký rozcuch je strašně populární. Nedbalá elegance. K mé radosti, se s něčím podobným budím ráno. Ale nikdy to nevydrží déle než hodinu. Sea Salt sprej jsem zkoušela na suché i mokré vlasy (a poté vyfénovat) a rozhodně to lépe funguje na ty mokré. Bohužel to ale moc dlouho úplně perfektní nevydrží. Celý den jem si potom musela tajně/netajně cuchat vlasy, abych tomu pomohla. Třeba na internetu najdu, jak to lépe aplikovat.





5 comments:

  1. Jé, od nich používám uhlazující sérum a nemůžu si ho vynachválit :-)
    Asi se kouknu po nějakém kondicionéru, taky by se mi hodil. Díky za tip :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mají pro různé typy vlasů, tak to zkus :)

      Delete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. Fotka s medvědem je krásná! Salt spray mám od Tigi a až dojde, zkusím sehnat tenhle:-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Díky :) No nevím, jak ti funguje ten tvůj. Tenhle rozhodně není úplně nejsilnější.

      Delete