Monday, March 17, 2014

Step into my Shoes

Přelet z Londýna do mé drahé České země mě stál spoustu nervů, díky nimž se mi na obličeji urodilo několik nádrehrných pupenců, je zdárně za mnou a krabice s mými věcmi na cestě. Vůbec nevím, kam to všechno dám... Tento týden budu taky absolvovat několik pohovorů v Praze, takže snad to vyjde!
Ráda bych odtajnila a objasnila identitu bot, které jsou na následujících fotografiích. Všimla jsem si, že několik československých blogerek si pořídilo jejich obdobu z Choies nebo si je děsně přeje. Dají se mimochodem sehnat i na E-bay, ale tam je to vždycky trochu risk. Každopádně tenhle typ botů je tan jaksi populární a ani já jsem nedokázala odolat, hlavně když jsem našla tuhle verzi v Office. Málokdo ovšem ví (což mi teda připadá dost mimo, pokud si někdo říká MÓDNÍ blogger), že původně měla Stella McCartney tyhle boty ve své kolekci Fall 2013 a jsou úplně super.
Tu lesklou, měňavou, holografickou tašku/psaníčko/čico jsem objevila o Vánocích v Terranově za 29 Kč! No skvělá koupě. A podkolenky jsou typické unisexové z American Apparel.
Poslední dobou mi přibylo několik párů bot a mám takové tušení, že snad budou brzy i fotky celých outfitů...









6 comments:

  1. podľa mňa to musia vedieť všetci že su stella "inspired" nie?

    ReplyDelete
    Replies
    1. co jsem tak viděla, tak ani ne. teda, ne všicni :)

      Delete
  2. Tie boty.... wauuuu.... tiež po nich tajne pokukujem. :)
    Kabelku mám tiež, ale s ružovým nádychom. :)

    lifeloveZAZA

    ReplyDelete