Thursday, June 27, 2013

Birthday Giveaway

Happy Birthday to me! :) A na oslavu mých narozenin jsem se rozhodla i obdarovat jednoho čtenáře, aby nebyl smutnej, že nic nedostal, když jsou to MOJE narozeniny. 



Všechny věci jsou zcela nové a nějak se mi tu prostě nashromáždily a já vím, že je nikdy nepoužiju.
- REN Morrocan Rose Otto Body Cream- malé balení tohoto krému (pravděpodobně tedy vzorek, avšak 50 ml, takže akorát do kabelky nebo na cesty a určitě nějakou dobu vydrží!) Je to luxusnější sada kosmetiky, více info najdete zde: http://www.renskincare.com/p/3089/Moroccan+Rose+Otto+Body+Cream Já na tělové krémy nejsem, používám olejíček pro miminka.
- TOPSHOP Eye Palette Blink- roztomilé balení čtyř stínů, které se dají použít jak suché, tak mokré (pro intenzivnější barvy). Je to limitovaná edice s roztomilým balením navrženým Louise Gray.
- TOUCH naušnice z Debenhams- sice se mi původně strašně líbily, ale nakonec na ně prostě nepřišla řada.



Pravidla pro účast v GIVEAWAY:
- sledovat Polar Nights na Facebooku
- zanechat v komentářích mailovou adresu + odpovědět na otázku "Co byl můj (jako váš) nejlepší dárek k narozeninám?" (jsem zvědavá!)
- vyhlášení a následné odeslání balíčku bude 17.7.

13 comments:

  1. Na facebooku sleduji..:-))
    e-mail-stepcik@seznam.cz
    Zbírám sklo...Takže mě nejvíce asi potěšil skleněný chlapec od Christiana Chularrga...Trošku neobvyklé ale mám z toho radost doted..:))

    ReplyDelete
  2. e-mail: beosek@seznam.cz, (FB samozřejmě sleduji;)
    Co byl můj nejlepší dárek k narozeninám ? Jelikož miluji provance a hlavně levanduli, tak mě velmi potěšila plechová krabička, kterou jsem dostala od maminky. Na krabičce je právě vyobrazená levandule v krásné koláží. Uvnitř mě čekaly malé dárečky v podobě levandulového mýdla, levandulových svíček, krásný světle fialový lak na nehty, svazek sušené levandule a mléčná čokoláda, překvapivě taky s "příchutí" nebo spíše vůní levandule. :)

    ReplyDelete
  3. Tie očné tiene sú proste prekrásne. Milujem všetky tie krásne odtiene v paletkách. :-)
    Vieš, zaujímavé je, že som mala 18.6. narodeniny a zatiaľ som od mojej rodiny žiadne darčeky ani gratulácie nedostala, takže tento rok som ostala smutná a sklamaná. Navyše deň pred narodeninami som úspešne spravila štátnice a teda získala vysokoškolský diplom. Za to by som si podľa mňa zaslúžila gratulácie od rodiny, ale nejako neprišli.. Nie som síce človek, ktorý by si potrpel na materiálne dary, ale aspoň to obyčajné "Všetko najlepšie" by ma potešilo. Určite ma chápeš.. Neviem no, je ťažké hodnotiť najkrajší darček, ale asi to bol práve ten diplom zo štátnic. Nie žeby som sa cítila teraz nejako dôležito, ale potešilo ma, keď predseda komisie povedal, že "Blahoželám, uspeli ste" a po oficiálnej časti štátnic si ma ešte zavolal aby mi osobne zagratuloval. Bolo to milé a nečakané. Úprimne ma to potešilo. :)

    S pozdravom Zuzana Stanko
    www.sueandcolours.blogspot.com
    sueandcolours@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zuzi, všechno nejlepší k narozeninám :) A moc gratuluju k diplomu, jsi šikovná. Mrzí mě, že rodiče se k tobě staví takto, já mám obrovské štěstí, že moje rodina mě vždycky ve všem absolutně podporovala. Vím, že ne každý má tohle štěstí. Be strong!!!

      Delete
    2. Veľmi pekne ďakujem za blahoželanie a tiež za pekné slová :)

      Delete
  4. Také přeji vše nejlepší k narozeninám :)

    e-mail: janulka.9@seznam.cz
    na fb sleduji jako: Jana Svobodová

    A co me nejvíc potěšilo? já vetšinou dostávám tedy peníze,ale nejvic me potěší různé blbosti jako třeba bižu a tka od kamarádek a letos teda kytice osmnácti růží,která byla nádherná :)

    ReplyDelete
  5. Všechno nejlepší!!

    eliota@centrum.cz
    Sleduji :))

    Nejlepší dárek k narozkám? To bude těžké... :D Loni jsem dostala nový telefon, ale nejlepší dárek to nebyl. Ten, co mi udělal největší radost, byl asi od přítele - krásné naušnice. :))

    ReplyDelete
  6. sledujem :)
    lucinkabalintova@gmail.com
    Neviem, ktorý darček bol môj najlepší mňa potešil asi každý :)

    ReplyDelete
  7. Přeji všechno nejlepší!
    Sleduji :)
    zdenkamartinakova@gmail.com

    Nejlepší dárek ani nevím pro mě je nejlepší dárek takový, když se na mých narozeninách sejdou všichni blízcí. :)

    ReplyDelete
  8. Všechno nejlepší ! :) Sleduji i zde i na fb.
    misul.blahusiakova@gmail.com

    No a nejlepší dárek? Já narozeniny nějak neprožívám, dárky sice dostávám, ale jsou to většinou peníze nebo kosmetika. Nezáleží mi na tom, nejdůležitější je, že jsou zdraví mí blízcí a já :)

    ReplyDelete
  9. Všechno nejlepší.
    Na facebooku sleduji
    kopretinka-paja@seznam.cz
    Nejlepší dárek byl k patnáctinám, dostala jsem náhrdelník s bonbónů a super básničku, rozhodně to nebyl nejdražší dárek ale určitě nájnápaditější

    ReplyDelete
  10. Všechno nejlepší přeju :))
    -ano, už sleduju polarnights na facebooku
    -nikola.zm@seznam.cz
    -nejlepší dárek byly vlastnoručně šité šaty od mojí prababičky, k mým 15tinám, ušila mi je na taneční.. asi za 2týdny prababička měla mrtvici a až do 21.prosince zůstala v nemocnici a pak opustila náš svět.. není to zas tak výjměčný dárek, ale ty šaty pro mě znamenaj víc než jakýkoliv jiný věci co jsou cennější...:)

    měj se hezky,užij si prázdniny :)

    ReplyDelete
  11. Sleduji na FB pod jménem Eva Brzobohatá.
    Mail: evbrzobohata@seznam.cz
    Myslím, že asi nový dotykáč, který jsem letos dostala ke čtrnáctinám :3 (Samsung Galaxy Ace La Fleur). Miluju ho<3

    ReplyDelete